mandag den 30. september 2013

Forandringer i DesignKartellet!

Vi er i gang med forandringer i DesignKartellet. Der skal ske noget nyt interiørmæssigt, og vores super handy man Kalle (tjek i øvrigt hans lækre indretningsidéer ud), er i gang med at lave det hele ligesom pigerne gerne vil have det :-)

Det bliver simpelthen så lækkert, når vi en gang er færdige. Indtil videre er to vægge blevet beklædt med OSB plader, og jeg synes det løfter det hele en ekstra tand, og får vores hvide møbler til at stå endnu bedre frem. I skal få mere at se, når det hele en gang er færdigt.

Bag keramik-kasserne er der i skrivende stund ved at blive sat plader op! Det bliver så fedt....
 
Der er byttet rundt på børne- og voksenting - og her kan I se de nye vægge... så mangler der bare noget indretning :-)

Maaaaange puder.... og dims...
 
Nye uroer fra Djeco

søndag den 29. september 2013

Vinderen af Huawei Ascend P6 - og et dementi!

Først og fremmest et dementi! I indlægget i går, hvor jeg og resten af familien anmeldte denne nye, lækre Smart Phone, skrev jeg, at den ikke virkede med handsker! Det gør den! Jeg fik mange mails fra søde mennesker, der fortalte, at deres virkede upåklageligt, så vi prøvede igen. Og selvom vi (var vi i hvert fald sikre på) havde slået handske-funktionen til første gang, vi forsøgte, ja, så må det være gået galt. For denne gang lystrede den uden problemer. Jeg beklager den første - og forkerte - udmelding. Så med denne bonus-funktion, som virker, ja, så er der virkelig ikke noget at udsætte på denne telefon.

Og her det fantastiske og skarpe billede som et eksempel på telefonens lækre kamera
 

Derfor er det nu bare endnu federe, at kunne annoncere en heldig vinder af en sort Huawei Ascend P6. Det har været et enormt tælle og sortere arbejde, men med en lang liste med nummererede deltagere, ja, så var det med Random.org's hjælp ingen sag, at finde den heldige.

Og den heldige blev Mette. Stort til lykke Mette - du er hermed blevet ejer af en ny mobiltelefon :-) Send mig en mail med din adresse - så kommer den fluks med posten til dig!


 
Og til alle jer andre - TUSIND tak for jeres deltagelse! Det er fantastisk, at så mange gider at lege med. Og hold øje - der er flere lækre Give Aways på vej!

lørdag den 28. september 2013

Huawei Ascend P6 - anmeldelse og reminder om Give Away! (Sponseret indlæg)

Vi har testet! .... og testet! Og testet lidt mere :-) Og det vi har testet, er den nye Huawei Ascend P6 - en superlækker, smart og tynd Smart Phone, som må være enhver bloggers drøm. Og der er da også mange, der gerne vil vinde den! Hvis du også vil vinde den, så skal du lægge en kommentar lige her - og så er det i morgen, jeg trækker lod :-)

De fleste i husstanden har haft fat i den. Teenageren, den 3-årige - og mig. Og vi er alle sammen meget glade. Den kan det, som man forventer af sådan en sag. Den er hurtig, den lever længe på en opladning, den streamer uden problemer - endda i HD, den tager lækre billeder, god lyd, den er rar at se på, den ligger godt i hånden - og så har den indtil videre været driftssikker til UG.

Kun et enkelt minus. Den blærer sig med, at touch skærmen også virker med handsker på, hvilket jo ville have været en virkelig fantastisk nyhed. Vi prøvede med alle husstandens vanter og handsker, men der blev vi altså skuffede. Der skete absolut ingenting. Det er selvfølgelig en mindre detalje, men havde det nu virket, havde det været en fantastisk bonus.

De varmeste anbefalinger her fra - og så glæder jeg mig virkelig meget til at finde en heldig vinder blandt jer skønne læsere i morgen aften kl. 21 :-)


Der pakkes ud.....
 
Teenageren går straks i krig....

Hmmm .... det der med handsker virkede altså ikke....

Billede taget med min Nokia Lumia 800
 
Samme billede taget med Huawei Ascend P6... den kan altså noget andet med sit 8 mega pixel kamera og helt tæt på ....
 
Den tre-årige dybt opslugt af tegnefilm... :-)
 
For god orden skyld. Dette indlæg er sponseret, og jeg har modtaget et tilsvarende produkt, som der anmeldes. Holdningerne til produktet og billederne er helt mine egne..

tirsdag den 24. september 2013

Min kreahest har smidt mig af :-(

Jeg savner at være kreativ! Jeg savner min symaskine, mine stoffer, mit garn og mine hæklenåle! Men i takt med at butikken og webshoppen er blevet større og kræver mere af min tid, ja, så forsvinder tiden til kreativiteten på forunderligvis mellem fingrene på mig. Pludselig er der gået en måned - og man synes dårlig, at man har nået at blinke.

Min mands rejseaktiviteter er også eksploderet - f.eks. har jeg lige vinket farvel til ham - og så ses vi igen om 9 dage. 9 dage!!! Der er godt nok lang tid til torsdag aften i næste uge....

Men det er nu ikke for at klynke - mere et råb til mig selv om, at huske mig selv og min kreativitet i det hele. For jeg vil det så gerne - og tid kan man altid finde en lille smule af. Det vælger jeg i hvert fald at tro på....

Så nu vil jeg prøve at fange min kreahest, og se om den stadig lader sig ride..... Første skridt på vejen er, at jeg har hentet min mulepose med halvfærdige hæklede pudevår i kælderen..... bredt dem ud på sofaen - og nu sætter jeg i gang med hæklenålen og garnet. For nu skal de være færdige - og jeg skal have mig nogle hyggestunder i sofaen, når jeg alligevel sidder her, efter at Karen er puttet, og det eneste selskab, der er - er kreativiteten :-)

mandag den 23. september 2013

Berlin - Fokus på mad, cocktails og shopping!!

Tænk sig at have tre skønne dage i Berlin med sin dejlige mand og et par rigtig gode venner!! Så heldig var jeg i weekenden - og så endda en forlænget en af slagsen :-)

Karen blev passet hos farmor, og de hyggede sig også max, mens vi hyggede os i Berlin!

Vi tog af sted torsdag aften, og landede i hjertet af Berlin Mitte ved midnatstid. Vi havde lånt nogle andre skønne venners fantastiske lejlighed, som jeg klart vil anbefale, hvis nogle af jer overvejer en tur til Berlin. Den ligger fantastisk, og prisen er rigtig god. Du kan se den lige her.

Turen var ren afslapning. Denne gang med fokus på mad, drikke og shopping. Ikke det værste, hva? Så her et par tips til et par utrolig lækre restauranter og et par endnu mere lækre cocktailbarer :-) Så med andre ord - dette er ikke en guide til Berlin med børn - men Berlin for voksne med sult og tørst efter lækkerier!

Fredag aften spise vi på Restaurant Neu. Vi bestilte kokkens 5-retters surprisemenu med tilhørende vinmenu, og med køkkenets 3 små ekstra hapser, endte vi på 8 retter og masser af vin. Det er en fantastisk restaurant og virkelig "good value for Money". Ca. 700 kr. for mad og vin pr. person.

Lørdag aften spise vi på Café Einstein, som ligger i en virkelig smuk gammel villa og oser af stemning og historie. Her bestilte vi en 3-retters menu, og os fire delte en flaske hvid-, en rød- og en dessertvin - og aperitif blev det også til. Der manglede ikke noget, og maden var også her i særklasse god. Her var prisen ca. 500 kr. pr. person.

Går man ovenpå, lander man i en cocktailbar, som jeg godt tør sige, du ikke har set magen til. Den skal simpelthen opleves. Overdrevet lækre cocktails, helt vildt vidende bartendere og en hygge uden lige! Stedet hedder Lebenstern.

Den sidste cocktailbar, som jeg også på det varmeste vil anbefale, er Reingold. Den ligger lige overfor lejligheden, og er efter sigende Berlins hotteste bar i øjeblikket. Og hvis det er rigtigt, er det ikke uden grund. Også her er stemningen og bartenderne helt i top. Der er bare stil over det, og der serveres fantastiske cocktails :-)

Dagene brugte vi på shopping og en enkelt "kanalrundfart" - og så ellers små hyggestop på cafeer. Ren afslapning - simpelthen så dejligt :-)

Et skud fra en af mine yndlingsbutikker - WHO's that girl  - retro på den fede og moderne måde :-)

To par nye sko blev det til - en leo-sneaker og en herreagtig fletsko :-)

Fed idé til display af øreringe!
 
Cool vægpynt på Reingold - maleri oven på en væg tapetseret med bogsider.
 
Klar til narrestreger - med opsat hår og det hele - og ny kjole fra COS
 
Sejltur
  
Apfelstrudel!
 
Den bedste græskarsuppe, jeg nogensinde har smagt - på Einstein

Godt i gang med killer-cocktails :-)

onsdag den 18. september 2013

Give Away - En mega lækker Smart Phone! (Sponseret indlæg)

Har du det lige som mig? At en bloggers vigtigste værktøj er en Smart Phone? I så fald, så vil du kunne lide denne fantastiske Give Away i samarbejde med Huawei - DU kan nemlig være den heldige vinder af en sort Huawei Ascend P6 Smart Phone til en værdi af ca. 3000 kr.

Jeg er selv i gang med at teste telefonen, og jeg må sige, at den er i særklasse, hvad angår batterilevetid og kamera - virkelig gode egenskaber, når man er meget på farten og gerne vil holde sig ajour med blog, Instagram, mails og nyheder :-) Jeg vender tilbage med min anmeldelse af telefonen, når den har været i brug lidt længere, men indtil da, kan en af jer, altså blive den heldige vinder af en ny Smart Phone!

For blot at nævne nogle af de fede ting ved denne mobil:
  • Lang batterilevetid - Eks. 11 timers tale non stop - eller 4 timers non stop surfing!
  • Se video/TV i HD
  • Android styresystem (version 4.2.2)
  • Touch screen, der reagerer selv med handsker på!
  • To kameraer på hhv. 8 og 5 megapixel - tag billeder på ned til 4 cm afstand.
  • Ultratynd - 6,18 mm!
  • Vægt - 130 gram.
Kunne du tænke dig at eje sådan en? Så er det nu, at du har chancen :-) Alt du skal gøre er, at efterlade en kommentar til dette indlæg - og husk at efterlade din emailadresse også, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du går hen og bliver den heldige vinder :-)

Vinderen trækkes søndag den 29. september 2013 kl. 21.

OBS! Den udloddede telefon vil være sort!

For god orden skyld. Dette indlæg er sponseret, og jeg har modtaget et tilsvarende produkt, som der udloddes. Holdningen til produktet er udelukkende min.

 

mandag den 16. september 2013

Vietnamesiske forårsruller!

I lørdags havde vi vores madklub på besøg. Dem har I hørt om før, og denne gang var temaet asiatisk! Der var et mylder af lækkerier på bordet, men jeg fik ingen billeder taget - kun ét - af en af de tre retter vi selv bidrog med. Nemlig vietnamesiske forårsruller.

Det tror jeg faktisk aldrig jeg hverken har lavet eller smagt, men nu er jeg hooked, og min mund løber i vand blot ved tanken. Opskriften fandt vi her - og den kan virkelig anbefales :-)

Nemt - og ikke mindst lækkert.... Og helt pænt ser det da også ud?





søndag den 15. september 2013

Lotus love....

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange I har måtte høre om min passion og samlermani vedrørende det gamle lotus mønster. Mit hjerte slår et ekstra slag, hver gang jeg ser det :-)

Efterhånden består samlingen af en pæn del af både servicet fra Lyngby Porcelæn og emaljetingene fra norske Cathrineholm.

 Måske I også husker, at jeg her skrev om en nyfunden kontakt, som har stort set alt på hylderne indenfor emaljeskålene? Og det kunne jeg jo ikke stå for, og her lang tid efter, er de nye skåle endelig ankommet fra USA - fra Lara. Udover hendes helt afsindige udvalg, så tror jeg heller ikke jeg nogensinde før har oplevet så fantastisk service. Tusind tak Lara :-)

Mine fire nye skåle er pakket ud og stillet frem. Jeg tror ikke, de har fundet deres endelige plads endnu, men det kan jo tage sin tid at tage så store beslutninger, ikke? :-) Men smukke er de - alle fire som nye uden en skramme.

Og du kan stadig få 10% hos Lara, hvis du skriver, at du har hørt om hende gennem mig - hendes email er lara@laraminassian.com. Husk at skrive på engelsk til hende - og vær klar til at blive overrasket over det helt enorme udvalg :-)

 



 



 

tirsdag den 10. september 2013

Et lille pip....

Det er ikke meget, I hører fra mig i denne tid. Årsagen er simpelthen helt enkel.... Min tid bliver tyvstjålet af arbejde, en mand, der er ude og rejse i 7 dage og en influenza, der har lagt mig ned :-(

Jeg er helt klar til at få min mand hjem i morgen aften!

Et par glimt fra den sidste uges tid, som ud over almindelig dagligdag også bød på et skønt bryllup hos min fætter i weekenden - 7-9-13!

I torsdags tog jeg hul på nedfaldsæblerne og fik lavet en lille byg-selv-æblekage til ... mig selv!
 
Fredag kom søs og familie og spiste med Karen og jeg - og der var lige 5 minutter til lidt efter-børnehave-snacks til de små :-)
 
Rod!
 
Lørdag morgen og klar til bryllup! Og her er så endelig et billede af mig i den grønne kjole, som jeg fik af Henrik :-)
 
Brudeparrets lækre slæde!

Søndag aften - en nyvasket putteklar pige.
 
Så ramte influenzaen mig... og mandag aften stod den på TV-dinner med pasta med ost!

I dag mobiliserede jeg lidt mere energi og lavede vores yndlingspizza :-)

fredag den 6. september 2013

Grønkåls-slaw!!

Vi lavede et super måltid den anden dag! Resterne fra lørdagens helstegte pattegris blev revet op, marineret i barbecue og smidt i ovnen en times tid = Pulled Pork! Og hvad skulle vi så finde på at spise til?

Min mand var kreativ, og det endte med en fantastisk grønkåls-slaw! Fintsnittet grønkål i rå mængder, fine stave af æbler og gulerødder, finthakket løg, rosiner og rørt sammen med græsk youghurt! SUPER lækkert siger jeg bare - man kunne næsten smage vitaminerne.

Det hele blev puttet ind i fuldkornspitabrød.

Hermed en opfordring til jer om at prøve :-)

mandag den 2. september 2013

Weekenden på Boxland!

Først og fremmest tusind tak til alle jer, der tog jer tid til at kigge forbi i weekenden. Det var rigtig skønt at få sat ansigter på mange fra Instagram og Blogverdenen.

Vi havde en rigtig god weekend på Boxland ude på Carlsberg, selvom søndagen var noget våd og kold. Vi fik sat en super lækker stand op, og på billederne kan I se Tamras og min stand.

Vi har efterfølgende oprettet en shop på Instagram, hvor du kan se de Avesjov-kreationer, som vi har til salg - især bukser, nederdele og vattæpper. Du finder den under @avesjov_shop.

Endnu en gang tak for alle besøg og handler - det kan jeg leve længe på :-)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...