torsdag den 28. februar 2013

Noget om børnetøj!

Pyha - jeg har lige ryddet op i Karens skab. I guder hvor kan det dog tage overhånd med det børnetøj? Er det også sådan hos jer?

Vi er jo heldige at arve kusinen, og samtidig bliver der jo også købt lidt og syet lidt. Alt i alt er der bare helt vildt meget tøj! Og når man så rydder ud, da den lille jo gror som ukrudt, ja, så virker det altså helt vildt.

Her kan I se Karens skab efter oprydningen. Hun mangler vist ikke noget - og så er der jo alt det, der er til vask og den bunke med større tøj, der nu skal sorteres og tages i brug! Jeg talte lige hendes strømpebukser - 28 par!?

Og på de sidste billeder kan I se, hvad jeg har ryddet ud. Og jeg er ikke nået til strømper, strømpebukser, sko og overtøj endnu. Gosh.

Og så er der garanteret mere på vej, da min søster og jeg både holder Pomp De Luxe og Norlie halløj hhv. tirsdag den 5. marts og mandag den 11. marts. Begge gange kl. 20 her hvor vi bor i Brønshøj. Bor du i nærheden er du meget velkommen - send bare en mail :-) Det er hyggeligt!




Tal ordentligt! (sponseret indlæg)

Først og fremmest vil jeg gerne sige jer TUSIND tak for alle jeres fantastiske kommentarer til gårdsdagens indlæg! Vi tager imod naturen og frisk luft, og så er vi lige som jer overbevist om, at Karen nok skal klare den :-) Jeg skal nok tage mig tid til at svare hver og en af jer - og jeg kan ikke sige nok, hvor meget det betød med alle jeres kommentarer i går. Så endnu en gang tak :-)

Men selvfølgelig tænkte jeg, at jeg lige ville ringe til pladsanvisningen inden den endelige beslutning. Livet har dog lært en, at man i hvert fald ikke får noget, hvis man ikke spørger. Så jeg ringede - blot for at sikre mig - at der ikke var andre muligheder end de to børnehavestarter tæt på hinanden.

Der er selvfølgelig ventetid og efter 10-12 minutter på hold, er jeg igennem:

KK: Hallo!!
Mig: Ja øhhh - hej - det er Mette....
KK: Hvad vil du?
Mig: Vi har fået brev om en plads til vores datter 1. maj i den børnehave, vi har ønsket. Da hun starter i børnehave i overmorgen, vil jeg bare sikre mig, at der ikke er alternativer til at flytte hende efter to måneder?
KK: Vi kan ikke sidde og fedte rundt med 25.000 børn og deres forældres ønsker. Det må I selv finde ud af. Vi tilbyder pladser, og så er resten op til jer.
Mig: Undskyld - hvad sagde du?
KK: At du selv må finde ud af det!
Mig: Ok (lettere perpleks).... Jamen øhhh - så tak for hjælpen.
 
Jeg var faktisk ret chokeret efterfølgende. Jeg har respekt for, at man kan have en dårlig dag, at man kan være stresset, at man kan være træt af frustrede forældre - men jeg har ved gud ikke respekt for, at man ikke kan finde ud af at tale ordentligt til folk! Det er der faktisk ingen undskyldninger for ikke at gøre i min bog. Den var i hvert fald ikke gået på mit arbejde - og tro mig - der er også mange frustrede folk i røret hver eneste dag.
 
Måske er det mig, der har misforstået pladsanvisningens formål, men en anden gang håber jeg, at de vil tænke over, at der sidder et menneske i den anden ende.
 
Helt anderledes var oplevelsen dog, da jeg så ringede til udflytterbørnehaven - endnu en gang bare for at være helt sikker på, at der ikke var alternativer. Aldrig har jeg haft et så venligt, forstående og sympatisk menneske i røret. At der stadig ikke var noget at gøre betød faktisk ingenting, for jeg havde haft en super oplevelse, som blot bekræftede mig i, at det er der Karen skal gå - også selvom det først bliver den 1. maj.
 
Med gårdsdagens oplevelser, kan jeg kun opfordre til, at man gør en indsats og taler ordentligt til hinanden. Call me har lanceret en kampagne "Tal ordentligt", som skal hjælpe med at udbrede budskabet om at tale ordentligt til hinanden. Til at undgå mobning og hård tone i skolen og på arbejdspladsen, men også bare at tale ordentligt til hinanden generelt. Du kan her se en masse små film, der er produceret om emnet, og som alle deltager i en konkurrence om at blive den bedste film og vinde 10.000 kr. til klassen/skolen.
 
Så lad os finde overskuddet frem og tale ordentligt til hinanden?
 
 
For god orden skyld. Dette indlæg er sponseret. Jeg har modtaget en mindre gave for at omtale kampagnen, men oplevelsen og de beskrevne holdninger er helt mine egne.

onsdag den 27. februar 2013

Fund!

Jeg har tidligere skrevet lidt om Ole fra Kinnerup Antik. Men han er nu også en flink fyr :-)

Mandag aften kom han og varebilen hele vejen fra det jyske og slog et smut forbi Brønshøj. Med sig havde han lækre sager, som han har støvet op til mig.

Faktisk var det mest fantastiske i leveringen en makker til min teak nat-/skuffehylde. Så nu har jeg endelig to ens :-) Så er problemet selvfølgelig at finde en erstatning til den, jeg har i stuen nu - men der er en løsning på vej :-)

Derudover kom han med den fineste orange Cathrineholm skål i absolut fantastisk stand. Den er virkelig smuk. Ole har et pænt lager af Cathrineholm gryder og også et par lasagnefade - jeg har billeder, så send mig en besked med din mail, hvis du vil se, hvad han har på lager.

Endelig var der også to FDB stole med, men dem må I se en dag, hvor der er lys til at tage et billede af dem :-)

Men som I nok kan forstå, er vi glade her på matriklen - og ja - vi - for Henrik har faktisk de samme ønsker som mig, når det kommer til indretningen (ok, han kunne måske undvære vattæpperne - men han har fået byens største højtalere i stedet) :-)

Og som I kan se, skinnede solen lige ind i mit lille hjørne kl. 17, da vi kom hjem i dag - herligt med lysere tider!





Om at ville gøre det rigtige - og ikke vide, hvad det er!

Jeg - eller rettere vi - er i et kæmpe dilemma. Der kan helt sikkert findes større problemer i verden, men dette fylder enormt meget herhjemme lige nu!

Karen skal starte i børnehave på fredag - altså i overmorgen! Vi har fået tildelt en plads i en ganske almindelig børnehave liggende i fornuftig afstand fra vores hjem. Stedet virker super fint, og Karen glæder sig.

Hvis vi selv kunne vælge, havde vi dog ønsket at få en plads til hende i den børnehave, hvor Kusine Ella går - og hvor fætter Edgar også kommer til at gå. Det er en udflytterbørnehave, som huserer i Solrød Strand med de lækreste omgivelser og udendørsfasciliteter. Karen har krudt i måsen, og hun ville helt sikkert elske at tumle i det fri fra morgen til aften.

Vi valgte at blive stående på listen til denne udflytterbørnehave, og så tage stilling når og hvis vi en gang blev tilbudt en plads.

Det var så i går! Hun er blevet tilbudt en plads 1. maj, og vi har 5 dage til at svare.

Jeg aner ikke mine levende råd. Det er jo det vi gerne vil - et fantastisk sted for vores datter. det ligger lige rundt om hjørnet og det vil være en tidsbonus i en travl hverdag, hvor søs og jeg kan skiftes til at hente. Men på den anden side, nænner jeg næsten ikke at tilbyde Karen et skift efter kun to måneder - bare fordi hendes forældre synes, at det kunne være fantastisk?

Og at skulle tage stilling stort set før hun er startet, gør det ikke nemmere. Vi har intet grundlag for at træffe en kvalificeret beslutning. Der er masser af nuancer i valget, men nu vil jeg heller ikke trætte jer med en roman.

Åhh - ikke eksisterende fleksibilitet hos pladsanvisningen og for få børnehavepladser - jeg ønsker jer langt væk.

Kan nogen af jer overhovedet give mig et godt råd? Det er hende her, det handler om! :-)



tirsdag den 26. februar 2013

Smørebræt-fettish!

Hmm. Er jeg mon gået lidt over gevind? Nogle gange er det bare sådan, at man leder og leder efter noget - og pludselig finder man det hele den samme dag?

Sådan var det i sidste uge. Det første klik bød på laminatlækkerierne i forrige indlæg. andet klik bød på flere laminatlækkerier - denne gang 12 stk. i teaklaminat - og tredje klik bød på 6 stk. teakhjerter. Og så holdt jeg op med at klikke. For nu har jeg 26 smørebrætter i huset!

Jeg siger det lige igen - jeg glæææææder mig til at holde en lækker frokost med et veldækket bord :-)



Laminat-himlen!

Måske I har fornemmet, at jeg har kastet min kærlighed på laminat!? Der er bordpladen i mit nye gamle køkken, der er mit nye gamle sofabord - og nu også 8 stk. nye gamle smørebrætter :-) Jeg kan næsten ikke vente med at få frokostgæster og dække op med dem - er simpelthen bare helt vild med farve, materiale og mønster.

Og de er som nye - så jeg må have fat i flere, så jeg ikke kommer til at ægre mig alt for meget over brugsspor :-)




mandag den 25. februar 2013

Lækre tørklæder i shoppen!

Så landede den første sending af tørklæder fra danske Maya - og de er altså virkelig lækre. Fede farver og prints - som om foråret allerede er kommet!

Jeg har netop lagt dem i shoppen, så surf ind forbi og tjek dem ud. Det kunne være sjovt at høre, hvis du har en favorit?





Min vattæppe skat!

Jeg fik i går den bedste levering nogensinde - og den var fra Tamra :-) I Avesjov-produktionen har der nemlig været en smule tid til lidt guf til os selv - så jeg fandt mine retroskatte frem, som sirligt har ligget på hylden langt fra saksen. Og nu er 6 af mine bedste betræk tryllet om til de lækreste vattæpper, som skal med mig op i vores sommerhus, når vi skal op og holde påskeferie :-)

Er de ikke bare helt fantastiske?



søndag den 24. februar 2013

Rester!

Jeg har intet imod rester, når det er på denne måde :-) Overdådigt og lækkert!




Dagen derpå...

En god gammeldags omgang tømmermænd - det er, hvad jeg er ramt af i dag!

Vi havde i går den årlige fest i DesignKartellet, og jeg skal love for at pigerne (og vores ene hane i kurven) kan feste! Knap havde vi spist før dansegulvet blev indtaget - og så dansede vi ellers til kl. 3! Det er fantastisk, som et kreativt fællesskab kan udvikle sig til venskaber og nære relationer :-)

Jeg får ikke tænkt mange fantastiske tanker i dag. Sofaen og cola bliver mine bedste venner.

Det eneste jeg skal foretage mig, er at pakke lækre sager til alle jer, der har shoppet. Og har du ikke shoppet, så er det i dag sidste dag med fri fragt i shoppen. Og tag lige et kig ind til alle de lækre Livie & Luca sko, som er sat godt ned for at gøre plads til nye varer :-)

Der er stadig bøvl med koden, men skriver du FRIFRAGTFEBRUAR, som en kommentar til din ordre, så refunderer vi manuelt fragten :-)

Her lidt billeder inden gæsterne ankom i går....




fredag den 22. februar 2013

Nyt evighedsprojekt!

Ja, det skulle jo nødig være sådan, at man ikke har noget at rive i, vel? :-) Derfor har jeg startet endnu et evighedsprojekt op på hæklenålen. Denne gang drømmer jeg om en stooooor gulvpude med hæklet betræk på den ene side og lækker uld på den anden side. Projektet måler ca. 65 x 65 cm. - og jeg skulle hilse og sige, at der er langt frem og tilbage på nål 2,5. Men det bliver lækkert! Og jeg er nu nået ca. 25 % af vejen - på maaaaange timer. Det er mit nye busprojekt!

Den skarpe kan måske se, at jeg har leget lidt med mønsteret denne gang? Firkanterne bliver dobbelt så store som normalt, i det jeg har fordoblet antallet af rækker før der "vendes". Jeg tror, det bliver mega fint?

Og det pink pudebetræk, som jeg har vist lidt af på instagram i samme mønster, er faktisk færdigt - det skal bare monteres!


torsdag den 21. februar 2013

Kirsebærgrene!

Er det ikke den ultimative forårsbebuder? Når man kan tage dem ind i sin stue og få dem til at springe ud?

Lige nu venter jeg på det smukke syn, men enkelte knopper er allerede begyndt at bryde frem. Og så klæder de da bare Lyngbyvasen rigtig godt, hva?

Og sørme om I så ikke også kan få et glimt af haven - drivhuset, som jeg er spændt på om vi duer til at holde, øjenbæen af en udestue - som jeg på trods af sin grimhed er sikker på vil give mange fine sommeraftener ved sin pejs - og endelig den noget specielle afskærming af vores terasse - det kan man da kalde retro?

Og hvis du ikke så det lidt sene indlæg om fri fragt og gode tilbud i shoppen - så kan du se det her.



onsdag den 20. februar 2013

Fri fragt og 20% på Livie & Luca sko!

Så er der trukket to heldige vindere ovre hos Rakel - måske er det dig?

Men alle jer, der ikke vandt, skal da også forkæles! Om ikke særlig længe ankommer de nye varer fra Livie & Luca, så vi skal se, om vi kan få gjort plads til dem på hylderne. Derfor er alle Livie & Luca sko sat ned med 20%. Prisen er i forvejen super god på de lækre fair trade sko, der håndsyes af skind garvet helt uden kemikalier - og nu kan du altså få et par sko for 345 kr. eller et par sutsko/prewalkers for 240 kr. Det er billigt - og kvaliteten er helt i top. Er du i tvivl om størrelser eller andet - så send os en mail - så vejleder vi dig. Vores mailadresse er mettekirkeskovjensen@gmail.com

Men måske er det andet, der frister i shoppen? Der er kommer mange lækre sager på det sidste, og helt frem til søndag aften, kan du få fri fragt på alle ordrer i shoppen. For at opnå fri fragt skal du benytte koden "FRIFRAGTFEBRUAR". (vi har haft lidt problemer med at oprette koden - så hvis den ikke virker, refunderer vi fragtprisen efterfølgende, hvis du så bare skriver koden i kommentarfeltet ved din bestilling).

God shoppelyst - og her lidt billeder du måske kan blive inspireret af?








Gaverne fortsætter...

Det er nemlig i dag, at Rakel trækker lod i sin Give Away, hvor du kan vinde lige det, du ønsker dig, fra vores webshop! Jeg har fulgt med i alle de søde kommentarer, der er blevet lagt hos Rakel, og jeg må sige at både min søster og jeg er meget glade for dem alle sammen :-)

Er du endnu ikke med, kan du nå det endnu - det foregår lige her!

Og når Rakel trækker lod, vil der være en lille gave til alle, der ikke vinder - nemlig en rabatkode til fri fragt i shoppen - og vi laver også nogle gode tilbud til jer i den forbindelse. Så følg med ovre hos Rakel!

I ønskes alle en rigtig god dag!

tirsdag den 19. februar 2013

Give Away - Fra mig til jer!

Det er tid til at forkæle jer med endnu en lækker Give Away - og denne gang med nogle af mine absolutte favoritter fra det svenske. Og denne gang er det simpelthen fra mig til jer! Ingen sponsorer - men bare fordi :-)


Da vi var på vinterferie hinsidan, fyldte jeg lidt sager i posen til jer. Så det I kan vinde, er det I ser på billederne. Så nu håber jeg bare, at der er nogle af jer, der også synes, at det er lækre sager :-)

Præmien består af:
  • Strikket huspude fra Lagerhaus
  • 2 x 10 ark silkepapir fra Lagerhaus
  • Små vimpler til dine cupcakes fra Lagerhaus
  • En rulle prikket gavebånd fra Lagerhaus
  • 3 par Mumi-strømper fra Lindex i str. 25-27
  • 1 pakke Honeycomb Parade designet af Ingela Arrhenius fra vores webshop
Der findes en vinder af herlighederne søndag den 3. marts 2013 kl. 21. Alt du skal gøre for at være med er at lægge en kommentar til dette indlæg.

En kasse fyldt med lækkerier!

Jeg har byttet goodies med Carina! Og i går modtog jeg en kæmpe kasse fyldt med lækkerier. Det var et byt fra hjertet, hvor hun har sendt mig ting, som hun mente ville stå mit hjerte nær - og nu skal jeg så pakke en kasse, som kan få hendes hjerte til at banke :-) Det er mega sjovt at bytte på den måde, og det er hver gang som juleaften, når pakkerne åbnes.

Og denne gang var ingen undtagelse. For prøv lige at se engang! Indholdet er LIGE mig og på en god dag, ville jeg aldrig kunne finde så mange fine ting på en loppetur. Så TUSIND tak Carina - Miffybøgerne blev læst højt inden sengetid, så de er allerede i brug. Og søndagsægget vil jeg glæde mig til at spise af de skønne hjerteæggebægere :-)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...