torsdag den 31. januar 2013

De fineste strikkede huse er færdige!

Jeg har i dag fået den mest fantastiske pose fyldt med de fineste strikkede puder! Som jeg tidligere har skrevet har Ane-Mette (som er min kusines svigermor) haft gang i at lave en hel lille by i de lækreste farver. Og nu er de altså færdige, og kommer med mig i butikken på lørdag, hvor jeg har vagten.

Det er altså håndværk, når det er bedst! Uden opskrift, freestyling, knaldgode strikkeevner og sans for detaljen. Og så er det kærlighed til at skabe. For det tager - hold nu fast - 10 timer!! - at strikke sådan ét hus. Bagsiden er nemlig også strikket, og der er syet inderpude med fyld.

For at kunne holde en nogenlunde pris er de strikket i akryl. Og alle puderne koster 399 kr. + porto.

De er lidt forskellige i form og størrelse, men målene er ca. således:
De tre ens - mint, blåt og pink - 25 x 30 cm.
Det gule - 25 x 35 cm.
Det rosa - 30 x 30 cm.
Det mørkere grønne - 30 x 30 cm.

Hvilket hus ville du gerne bo i?




Skriv en mail, hvis et af dem skal bo hjemme hos dig til mettekirkeskovjensen@gmail.com :-)

Man er vel et legebarn!

I hvert fald fik jeg sneget et umage par op på billedvæggen i går i ly af mørket :-) Gad vide, hvad Henrik mon siger, når han får øje på dem ....

Og ja, der mangler stadig noget i rammen nederst til højre... Nogle gode bud?



onsdag den 30. januar 2013

Så er shoppen fyldt med Honeycombs!

Uhh - som et lille barn pakkede jeg de nye sager ud, samlede nogle, tog billeder (beklager det dårlige lys - jeg tager beder billeder senere) - og lagde det hele i webshoppen :-) Så nu er der Honeycombs! Både som ganske almindelige i fine farver, men også i den skønne udgave designet af Ingela Arrhenius - hvor hendes karakteriske skabninger har fået honeycomb-maver eller -hår :-) Alle Honeycombs koster 99 kr. pr. pakke.

Vi har også fået DIY-uroer hjem. De er altså også fine. Så nu kan du lave din egen uro - enten med Honeycomb Parade eller med dine egne fine ting? Der er 5 clips i uroen, og den koster 65 kr.

De er bare SÅ fine! Og i en helt fantastisk kvalitet. Og du kan som sagt købe dem lige her.














Nu skal det være...

Måske I kan huske mit tæppeprojekt? Det gik lidt i stå, da vi flyttede, men nu har jeg fundet alle lapperne frem, og jeg har faktisk hæklet alle lapperne - så NU skal det være. NU skal de hækles sammen til et tæppe :-) Der er for alt for mange penge garn, da det er hæklet i 100 % merinould, så det er synd og skam, at det endnu ikke er færdigt.

Og når man ser på farverne, så kan man da godt fornemme, at den plan jeg havde for stuen, er ved at blive ført ud i livet :-)

Det blev til et par timer i sofaen i går aftes med projektet, og det begynder allerede at tage form. Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat.

Og så er jeg kommet i tanke om, at jeg skylder en DIY på at hækle enderne med ind, så man slipper for at hæfte en million af dem til sidst. Den må jeg få lavet!

tirsdag den 29. januar 2013

Give Away i samarbejde med Studio LileSADI

Så er det tid til endnu en lækker Give Away! Jeg har kredset om dette fantastiske firma - Studio LileSADI - i lang tid, da jeg simpelthen blev forelsket første gang, jeg så deres fine ting og sager.

Universet er så fint og delikat. Moderne og lige i tiden med den nordiske indretning, pastellerne, sort og grafiske prints. Og så tog jeg mig sammen - og skrev til dem. Og det bedste af det hele er, at de gerne ville være med til en Give Away her på bloggen :-)


Og der er hele to præmier på højkant. Der trækkes nemlig to vindere, og præmierne er:

1. 1 stk. print "Wonderbear" A4
2. 2 stk. spisemåtter i designet "Harlekin Mountains"



Alt du skal gøre for at deltage er, at lægge en kommentar herunder. Og husk at skrive din emailadresse, hvis den ikke umiddelbart er tilgængelig gennem en google-konto.

Der trækkes to vindere søndag den 10/2-13 kl. 21.

Og lidt mere fra deres lækre butik må jeg også lige vise - nemlig et eksempel på deres smukke taper og deres lækre puder. Er det ikke bare fint?

Og du kan følge Studio LileSADI's blog her.



For god orden skyld: Dette indlæg er sponseret, og jeg har modtaget det samme eller tilsvarende, som der udloddes i konkurrencen. I dette tilfælde har jeg selv kontaktet firmaet og enhver mening, der fremstår i dette indlæg, er min egen.

Oh Deer!

Min mand han kælvede i går - og resultatet er denne fantastiske hjort, som nu sidder på vores væg i stuen!

Det var en hård fødsel eftersom den vel består af flere tusinde små prikker, der ikke hele tiden ville, som vi ville :-) Men slutresultatet var det hele værd!

Jeg er vild med den nytænkende måde at lave en wallsticker på - og associationerne til de gode gammeldaws jagttrofæer. Lidt kitch, ikke? Men på den fede måde...?

Jeg må skylde nogle billeder taget i dagslys :-)

Oh Deer wallsticker er fra Paperwear.






mandag den 28. januar 2013

Min lille kunstner!

Eller måske nærmere hvordan Hello Kitty forsvandt? Vi er nemlig ikke helt nået til at male indenfor stregerne endnu, så to stk. Hello Kitty lærreder, fra det viste sæt, endte med at se sådan her ud.

Faktisk er jeg i mit stille sind meget tilfreds med hendes små værker. Jeg er nok knap så meget til Hello Kitty, som Karen er :-) Og lige nu pynter de fint i vindueskarmen sammen med tulipanerne.

Faktisk da lidt imponerende, at hun har lavet dem over to forskellige farvetemaer? Jeg har bare hældt en masse maling op, og så har hun ellers givet den gas med penslerne!


 

søndag den 27. januar 2013

Smukke porcelænssvaler...

Jeg har fået mig to husdyr. Nemlig disse to fine svaler :-) De er lavet af Gitte Luna, som har en del porcelæn og keramik i vores butik. De fås i flere farver - blandt andet lyserød/rosa og mørk turkis. Men her kommer disse hhv. lyseblå og lysegul til at bo! Og prisen er fin - 100 kr. pr. stk. Og størrelsen er ca. 10 x 6-7 cm.

Jeg har ikke besluttet mig helt for, hvor de mere præcist skal bo - endnu :-) Men de har hul bag på, så de nemt kan hænges op på et søm.



Roller....

Her til morgen/formiddag har vi fordelt rollerne således: Min mand skovler sne (med hjælp fra Karen) - og jeg bager verdens nemmeste og bedste boller!







lørdag den 26. januar 2013

Nyt sofabord!

Som jeg skrev i formiddags har vi fået nyt sofabord. Da vi fandt det her, var der ikke så meget tvivl - det måtte vi eje :-) Det er fra 1950'erne og bordpladen er en klassisk formica i en skøn mint nuance. Formen, benene, farven, træet - ja, det hele er bare lige os! Og nu er det ankommet og samlet, og det passer som håbet helt perfekt ind i vores lille stue :-)

Det er ved at blive rigtig hyggeligt synes vi? Der mangler stadig et tæppe under bordet, men det er bestilt og vi venter utålmodigt på ankomst. Men så er denne del af stuen også ved at være der. Og min mands gigantiske højtalere - hmm - dem er jeg ved at vænne mig til :-)

Og så har vi også købt en ting, der skal hænge over teakkommoden. Jeg håber, at vi får sat den op i aften - men jeg skal vise jer det færdige resultat, når det er klar :-)

Vi slænger os i sofaen og nyder omgivelserne - rigtig god weekend!








Kom og sig hej?

I dag står jeg nemlig i DesignKartellet :-) Og jeg synes det kunne være hyggeligt med besøg? Vi har åbent fra kl. 10-14.

Og så skal I lige have et sneakpeak på vores nye sofabord. Både Henrik og jeg er i skyerne over vores fund - 60 år gammelt og i den fineste stand. Farver, form og materialer passer perfekt i vores stue :-)


fredag den 25. januar 2013

Ups!! Nyheder på vej i shoppen!

På sådan en herlig fredag med X-faktor og håndboldsemifinale, kom søs og jeg lige til at købe lidt godter til shoppen :-) Det er fra samme firma, som alle de andre cuties i shoppen (babushkaer, sparebøsser, puslespil mm.) - og ja, vi kunne ikke stå for dem!

Den ene ting, er der måske ikke så meget nyt i - men det handler om farverne :-) Honeycombs i pakker med 4 stk. forskellige farver og størrelser.

Den anden ting fik os til at falde på halen! Også honeycombs - men udformet som dyr og personligheder :-) Og så minder de bare lidt om et rigtig fint 80'er sugerør? Og vi kan blive ved - man kan også lave uroer med dem! De kommer i pakker med 5 stk.

Begge dele kommer til at koste 99 kr. De er endnu ikke landet, men da vi som sædvanligt starter med små partier, så skriv gerne, hvis du vil reservere noget :-) Du kan bestille på: mettekirkeskovjensen@gmail.com.

Og lidt yderligere info:
Honeycombs:
Størrelse: 20, 18, 16 og 14 cm. 1 stk. af hver i en pakke.
Pakke 1: Grøn, turkis, lilla og blå
Pakke 2: Grå, pastel lyserød, gul og mint
Pakke 3: Klar gul, orange, hvid og pink

Honeycomb parade:
5 stk. i en pakke.
Pakke 1: Lilla klovn, pindsvin, rødhåret pige, papegøje, elefant
Pakke 2: Løve, bager, koala, fisk, sorthåret pige
Pakke 3: Hval, isbjørn, gentleman, ugle, klovn

Og så til billeder, som alle er lånt her.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...