onsdag den 30. november 2011

Idéer fra julen 2010

Imorgen er det den 1. december og dermed snart JUL!? Op til julen 2010 lavede jeg et par juleting, som godt kan tåle en gentagelse :-)

Sidste år var Blogland bidt af et galt skævt juletræ, som disse her. De er super nemme at lave, og idéen blev vist først vist her. Mit lille bidrag var at lukke dem med stofbetrukne knapper fra Søstrene Grene.




Derudover fiflede jeg lidt med julehjerter af stof, bånd og knapper. De blev nu også ret fine og er fundet frem igen. Også de er super nemme at lave - du kan finde min DIY her.


Vil du gifte dig med mig?

Mon ikke det er det, denne blå fyr spørger om?

Han er en af de nye i smølfefigurpudestofsamlingen :-) (laaaangt ord!)

tirsdag den 29. november 2011

Bruxelles Tur-Retur

Ovenpå en hård weekend startede ugen med at vækkeuret ringede kl. 3.30. Absolut ikke min spidskompetence, når vækkeuret ringer før kl. 6. Afsted til Bruxelles på 2 dages lobbykursus - i hæsblæsende fart fra den ene institution til den anden - og her tirsdag aften netop kommet retur og har fået smækket benene op i sofaen :-)

I åfr lidt snapshots på min vej gennem EU.....








Nyt Zpaaghetti-projekt

.......... hvad mon det ender med?

mandag den 28. november 2011

Uld tæt på kroppen!

Det sagde min mormor altid - men jeg har nu aldrig rigtig efterlevet hendes gode råd. Men da jeg fik muligheden for at klæde Karen i uld inderst med dette lækre uldundertøj fra Änglamark, så slog jeg til.

Det aflivede alle mine fordomme om, at sådan noget kradser. Det er super blødt og lækkert, så jeg vil glæde mig til at putte den lille i det, når hun kan passe det. Det er desværre lidt for stort endnu, men hvis bliver ved at skyde i vejret med den fart hun har på lige i øjeblikket, så kan det ikke vare længe, før hun kan gå vinteren i møde med uld tæt på kroppen :-)


Marked!

En travl, hård men intet mindre end fantastisk weekend er gået på hæld. Fredag aften stod den på at pakke det meste af butikken ned til markedet i Roskilde, fredag meget tidligt op og stille op og så ellers snakke med søde besøgende og kunder hele dagen. Der var rigtig godt besøgt og dermed rigtig travlt - så dagen fløj afsted i godt selskab.

Efter lukketid kørte hele familien mod Skælskør og min mors kødgryder, og her tilbragte vi også søndag med afslapning, gåtur, besøg hos min kusine og hendes dejlige familie. Sidst på eftermiddagen gik det tilbage mod København med stop i Roskilde og nedpakning af stand. Og så var vi klar til sidste etape hjem mod Brønshøj :-) Stormen opførte sig pænt og både bil og trailer kom godt hjem. Men meget trætte blev det ikke til meget andet end pizza fra den lokale og Borgen på TV!

I skal dog lige have lidt stemningsbilleder fra vores stand - og der skal lyde en stor tak til arrangørene. Det var virkelig godt besøgt og meget lækre og indbydende omgivelser.






søndag den 27. november 2011

En heldig adventsvinder!

Tusind tak til jer alle for jeres kommentarer på min advents Give Away med de tre skønne juleophæng fra Holmegaard. De er virkelig smukke, og jeg glæder mig til at sende dem til den heldige vinder.


126 deltagere, og Random.org valgte nr. 122. Bag dette nummer gemmer sig:

Alberte Roses Mor

Stort til lykke til dig - jeg har din email og skriver lige en hilsen til dig :-)

Og så har det ellers været en fantastisk weekend - mere om det i morgen. Og så håber jeg, at I alle har haft en dejlig første søndag i advent og har fået tændt det første lys?


lørdag den 26. november 2011

En smuk Advents-Give Away

Mens jeg er på marked i Roskilde, får I muligheden for at vinde tre smukke stykker julepynt fra Holmegaards Celebrate serie. Én vinder render med alle tre ophæng - den smukke fugl, æblet og koglen i de viste farver.

Celebrate er cool jul i glas - de måtte i hvert fald godt hænge på mit træ :-)

Alt I skal gøre er at lægge en kommentar til dette indlæg - og så trækker jeg en vinder søndag (den 27/11-11) aften kl. 21.



fredag den 25. november 2011

De allersidste forberedelser!

I går aftes gjorde jeg de allersidste forberedelser til weekendens julemarked i Roskilde. Det bliver ikke bedre nu! Således fik jeg pakket mine sættekasser fint ind og lerophængene lige så. Der er en god stak sættekasser, men hvem, der bor i dem, ja - det må I komme til Roskilde og se :-)

Lerophængene er nu også som æbler og 3 forskellige størrelser hjerter. Dem er der knap så mange af, men mon ikke det går an.

Og markedet i Roskilde - det finder du lige her. Det er meget tæt på stationen, så kommer du med tog, er der ikke langt. Der er rigtig mange kreative bloggere på markedet, så kom og hils på os alle sammen :-) Jeg håber, at det bliver en rigtig god weekend.



Når børnene er gået i seng...

.... så får de voksne varm kakao! Det gjorde vi i hvert fald i går aftes - med håndpisket flødeskum og hele baduljen, og festdrikken blev indtaget i vores nye keramik krus fra Rosendahls Moment serie. Smukke, tunge, lækker form - og så holder de fantastisk på varmen. Igen har jeg været heldig at få dem foræret - og vi er begge enige om at ønske os flere til jul og få skiftet det sammerend af mærkelige krus ud, der lige nu står i skabet.


torsdag den 24. november 2011

Flere lækkerier!

Dagen i dag har vist været det, man kan kalde en god stofdag!! :-) Her er de to andre lækkerier, der landede i min postkasse - skønne fugle og skønne elefanter - begge dele i super stand. Fuglene er der masser af, så hvis du mangler  et stykke, så sælger jeg 4 stykker på ca. 47 x 65 cm. for 100 kr. + porto.

Og igen... skidt med aftenlys :-( Men jeg lover jer - det er smukt :-)



To smukke hele sæt retrolækkerier

Jeg har været heldig at finde disse to hele sengesæt. Det er enormt smukt, lækre farver - og så er blandingen af gul, orange og pink da bare fantastisk? Pudebetrækkene er en smule lysere end dynebetrækket, men alt er i rigtig flot stand. Jeg overvejer at sælge det, men er ikke helt afklaret endnu - skal liiige kigge lidt mere på det :-) Men skriv gerne, hvis du er interesseret - det er sjældent at to hele betræk stadig findes sammen og i så fin stand.

Det har været lidt svært at fange farverne - og det, der på billedet er lilla er mere lyserødt/pink i virkeligheden :-) Men flot ikke?




onsdag den 23. november 2011

tirsdag den 22. november 2011

Jeg er stolt!

Ja - intet mindre end stolt :-) Det er en fantastisk følelse, men også kilde til en form for generthed, jeg ikke anede jeg besad. Ikke fordi jeg ikke er vant til at dele - men at dele med så mange, er alligevel noget helt andet.

Og hvad er årsagen så? Det er såmænd dette billede, som min søster netop har sendt til mig med en snapshot af en af siderne i det nye Boligliv. Det udkommer på torsdag, men som abonnent, får man altså fat i lækkerierne lidt før andre :-)

Nye puder

Jeg føler mig lidt ligesom Rasmus Klump. Men i stedet for at lave stakke af pandekager - ja, så laver jeg stakke af puder. De 25 jeg havde lavet til markedet blev solgt inden jeg havde set mig om, så stakken var mildest talt ikke eksisterende.... Det gør mig så glad og stolt, at I derude synes så godt om puderne :-) At stakken så ikke er så stor til markedet - det er sådan set lige meget. Jeg har fået lavet 12 nye de seneste dage, så nu er der lidt igen. Disse to skal I lige se - dem er jeg ekstra glad for! Der er ikke puder i endnu, da jeg ikke orkede at gå ned i bilen og hente puder igår aftes. Trods det dårlige aftenlys kan I nok fornemme dejlige klare farver og skønne børn?

I bilen tænker du nok? Jamen ser du - pga. vores knappe plads, så bruger vi pt. bilen som mit fjernlager - der er nemlig et voldsomt stort bagagerum :-)



mandag den 21. november 2011

Lys i den mørke tid

Jeg elsker stearinlys og har lidt en fettish for fyrfadsstager :-) Da jeg var så heldig at blive tilbudt tre af Holmegaards Cocoon stager, slog jeg til. De stod på ønskesedlen, så de kan nu streges - medmindre jeg finder ud af, at jeg må have flere farver :-)

Jeg valgte indigo, grøn og bloom. De matcher perfekt de andre Cocoon ting i hjemmet, hvor der allerede findes små og store skåle. Jeg synes formen er noget så smuk, og nu står de her i vindueskarmen sammen med mine tre tupilakker fra min tid i Grønland. Han er lidt crazy ham den store med en sæl stikkende ud af hovedet?

Er der noget mere hyggeligt end lys i den mørke tid? Det lugter nærmest lidt af jul :-)



Mine dygtige kursister!

Søndag var en skøn dag med workshop i DesignKartellet. Vi var 7 piger samlet om projekt "Lav dit eget sættekassehus", og I skal da lige se pigernes resultater! Det var en virkelig hyggelig dag med masser af snak og kreativitet. Jeg havde slæbt det meste af retroguldet med, så de kunne gå på jagt i bunkerne og finde det helt rigtige motiv :-) Her får I lidt billedspam fra dagen.

Den helt rigtige krea-stemning med stof i bunker og lidt rod mellem kaffekopper....




Tamras hus (Og endnu en gang tak for hjælpen)


Cecilie's hus


Halla's hus


Guri's hus


Rikke's huse



Og Hanne var simpelthen for hurtig - så jeg nåede ikke at få et billede af hendes smølfehus :-(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...